Objave

NOV PRVI MODUL VZŽ

Vsi, ki bi radi izvedeli več o načinih dela po načelih Vzgoje za življenje, kako izgleda pouk v Šoli Lila ter kako univerzalne principe Vzgoje za življenje vpeljat v svoj vsakdan vabljeni, da se nam pridružite na novem 1. izobraževalnem modulu. Na treh triurnih srečanjih se bomo sprehodili skozi VZŽ filozofijo (izvorno in v Sloveniji), debatirali o knjigi Vzgoja za življenje Donalda Waltersa in pogledali kako v praksi funkcionirajo referenčni okvir, stopnje zavedanja in orodja zrelosti.
Več…

Termini: 30. januar, 13. februar in 27. februar 2018

VPOGLEDI VASE

Na srečanjih skupaj raziskujemo notranje svetove, ki se prepletajo z izzivi vsakodnevnega življenja. Vpogledi vase, ki jih ob tem prejmemo, nas opremljajo za harmonično stopanje po življenjski poti in bogatijo našo osebnost. Posamezna razkritja z njihovimi presežki so nam vsem trem tovrstnim Lila usmerjevalcem v visok navdih!
Več…

NAJSTNIŠKI KLUB v Knjižnici Rudnik

Vsebina najstniških srečanj se nanaša na njihov vsakdan in je predstavljena na zanimiv, zabaven, ustvarjalen in igriv način. Vsebine so izbrane iz vsakdanjega življenja. Srečanja potekajo kot debatni, ustvarjalni in gledališki krožek, kjer vsak mladostnik lahko izrazi svoje mnenje, ima priložnost odigrati svojo vlogo, izdela svoj izdelek in postopoma postaja soustvarjalec prihodnjih srečanj.
Več…


LILA novičnik


KOLEDAR DOGODKOV

ARHIV NOVIČNIKOV

AKTUALEN NOVIČNIK
31. 12. 2017 – SVOJE SREČE KOVAČ

STAREJŠE IZDAJE NOVIČNIKA
6. 11. 2017 – Bonboniera
29. 9. 2017 – Ples jeseni
8. 6. 2017 – Čarovnija življenja
6. 4. 2017 – Spomladanske dogodivščine
3. 3. 2017 – Spomladanski Lila dih
2. 2. 2017 – Prvi pozdrav